Tuesday, 4 November 2008

Idéudvikling

Idéudviklingen i gruppen er forløbet relativt let. Da vi mødte op mandag morgen havde Line allerede et par gode idéer. Vi blev hurtigt enige om, at vi ville lave nogle Flash-spil til tweens (dvs. 8-13 årige), som skulle lære dem at spise sundt, ved at benytte supermodeller i pigespillet og monstre i drengespillet.

Da vi snakkede idéerne igennem, blev vi dog enige om, udelukkende at fokusere på pigespillet, da opgaven var klart størst her og 2 spil ville kræve alt for meget arbejde, selvom vi ville forsøge at holde strukturen og koderne ens.

Grundidéen blev derfor et supermodel-spil til piger, hvor de lærer om sund kost ved at passe en model. Hvis modellen underernæres eller spiser usundt, vil hun ikke kunne passe sit job særlig godt. Udover en påklædnings-funktion og mulighed for at tilpasse modellens udseende, skal man også jævnligt klare nogle "levels" på en catwalk, hvor man skal undgå at gå ind i usunde madvarer og sørge for at indsamle de sunde.

Derudover blev vi også hurtigt enige om, at der skulle kobles en highscore på, så man på den vis kan dyste mod andre brugere.

No comments: